Начало
Регистрация на снабдител

РЕГИСТРАЦИЯ НА СНАБДИТЕЛ

Ако имате употребявани авточасти за продаване, присъединете се към нашата мрежа и се убедете във възможността да намерите клиенти чрез Parts.bg. Сайтът получава стотици запитвания, които нашата система обработва денонощно. Ние Ви даваме данните за контакт на клиента и Вие избирате как да се свържете с него, за да му предложите своята оферта: по телефон, имейл или SMS. Толкова сме убедени, че нашият сайт ще увеличи оборота и печалбата ви, че сме склонни да Ви дадем БЕЗПЛАТЕН ДОСТЪП за тестов период.

Сайтът предоставя две възможности:

1. Регистрация на автоморга – като автоморга, Вие можете да се регистрирате и да получавате всички запитвания от нашите потребители, но може и да ограничите получаването на клиентски заявки до определени марки автомобили. Имате възможност да се възползвате от безплатен пробен период от два месеца.
2. Продайте автомобила си на части – каквато и да е причината да продавате колата си на части, стига да предлагате качествени употребявани авточасти, Вие можете да се регистрирате като частен снабдител. Това Ви позволява да дефинирате един автомобил за части, за който ще получавате всички запитвания постъпващи през системата и отнасящи се до конкретната марка и модел.

За регистрация използвайте формата вдясно.
Проспект за търговци
Вид снабдител: *
Фирма: *
ЕИК: *
Рег. по ДДС: *
Адрес: *
   
Град: *
Пощенски код:
Име: *
Фамилия: *
Телефон: *
Мобилен: *
Имейл адрес: *
Парола: *
Потвърди парола: *